Lainsäädäntö, takuu sekä toimitusehdot

Lainsäädäntö

 

 

 

Takuu ohjausyksikön ohjelmoinnille :

 

Ohjelmoinnille annamme 14vrk. tyytyväisyys takuun.

 

Tyytyväisyystakuu koskee ainoastaan: ohjelmaa, ohjelmointia ja sen toimivuutta. Emme myönnä takuuta muille kuin sarjavalmisteisille autoille.

Mikäli ajoneuvossa on vika, mikä estää ajoneuvon moitteetoman toiminnon ennen tai jälkeen ohjelmoinnin on asiakkaan korjattava ajoneuvonsa omalla kustannuksellaan.

 

Mikäli asiakas vetoaa että ohjelmointi ei vastaa luvattuja arvoja on asiakkaan esitettävä dynamometri tulokset samalta luotettavalta mittaajalta samasta ajoneuvosta: ennen ohjelmointia sekä ohjelmoinnin jälkeen.

Lohjan ECU Tuning ei osallistu mittaustulosten kustannuksiin.

 

Lohjan ECU Tuning ei vastaa ajoneuvon mootorin, apulaitteiden, vetopyörästön, kytkimen taikka vaihteiston rikkoontumisesta tai ennenaikaisesta kulumisesta johtuvista kustannuksista.

 

Lohjan ECU Tuning myöntää auton elinikäisen takuun tekemällleen ohjelmoinnille ja sen toimivuudelle.

 

Ohjelmointi ei vaikuta vuosikatsastuksen päästö- ja OBD-testien läpäisemiseen.

Mikäli lainsäädäntö tai päästömittaus normit muuttuvat ohjelmoinnin jälkeen Lohjan ECU Tuning ei ole vastuussa mikäli ajoneuvo hylätään vuosikatsastuksessa OBD tai päästömittausten takia.

 

Mikäli asiakas haluaa autoonsa alkuperäisen ohjelmiston eikä asennetussa ohjelmistossa ole todettu vikaa tai virhettä, veloitamme ohjelman palautukseen käytetyn työn hinnan kuitenkin MAX.150€ suoritetusta työstä.

Alkuperäistä ohjelmiston hintaa ei palauteta.

 

Lohjan ECU Tuning korvaa ainoastaan ohjelmoinnin yhteydessä rikkoutuneet ohjainlaitteet.

 

Ajoneuvon omistaja/haltija on velvoitettu koeajamaan ajoneuvon ohjelmoinnin jälkeen.

 

Asiakkaan on esitettävä haltija/omistus-suhteensa ajoneuvoon ennen työn aloittamista.

 

Arvonnoissamme voittanut henkilö ei voi lunastaa voittojaan rahassa taikka siirtää voittoaan kolmannelle osapuolelle.

 

Asiakkaan vastuulla on suorittaa autonsa muutoskatsastus, Lohjan ECU Tuning ei osallistu mahdollisiin kustannuksiin tai viranomaismaksuihin.

 

Lainsäädäntö:

 

• Ajoneuvon haltijan/omistajan tulee huolehtia ettei ajoneuvoa käytetä tieliikenteessä ennen yksittäishyväksyntää/rekisteröintikatsastusta tai muutoskatsastusta. Suomeen rekisteröity ajoneuvo ja moottorin ohjauksen osalta muutettu vähäpäästöinen tai ahdettu ajoneuvo, jos moottorin ohjainlaitteen muutoksella voi olla vaikutusta moottorin tehoon tai päästöihin, tulee ajoneuvo muutoskatsastaa.

 

 

Copyright © All Rights Reserved